Primavera, aniversari, novetats

2016-04-08 19:25

Hem fet un any!

El passat 6 d'abril es va complir un any de l'obertura de la botiga eBici.cat. Ha estat un any de molta feina i ple de satisfaccions. Però la satisfacció més gran és veure el gran somriure de felicitat que es dibuixa a la cara de cada persona quan surt de la botiga amb una ebike.

Som la primera botiga de Girona especialitzada en bicicletes elèctriques i el distribuïdor autoritzat Brompton a la ciutat. Seguim treballant per oferir-vos una selecció de bicicletes elèctriques de muntanya, passeig o plegables de les millors marques i el millor servei.

Gràcies a tots per la confiança!

Novetats

Nova gamma Quipplan

La firma navarresa ha actualitzat els seus exitosos models plegables incorporant bateries Panasonic amb un 20% més de capacitat i una nova electrònica que proporciona una resposta més suau i intuïtiva.

 

L'oferta de Quipplan es basa en dos quadres plegables i la bateria integrada a l'interior: el més petit amb roda de 20" i el gran amb roda de 26". A partir d'aquí hi ha múltiples variants: canvi automàtic de 2 velocitats, canvi integrat a la boixa del darrera de 8 o 11 velocitats itransmissió per corretja dentada (al no portar cadena, és un sistema molt net i silenciós), canvi convencional Shimano XT i motor amb sensor de parell (Allterrain Plus i City Plus), que proporciona encara més autonomia.

A la botiga disposem d'una unitat amb roda de 26" i canvi Shimano Nexus 8 (Q26 F08).

Més info aquí

 

Lapierre Overvolt FS400

Ja tenim a la botiga una mountain bike amb doble suspensió i motor central Yamaha: la Lapierre Overvolt FS400. És una doble de gran qualitat, equipada amb el potent motor Yamaha, que ofereix un excepcional parell de 75 Nm i autonomies superiors als 100 km.

La FS400 és la doble suspensió més assequible de la gamma elèctrica Lapierre. Si esteu interessats a conèixer la resta de models, passeu-vos per la botiga a recollir un catàleg.

Més info aquí

 

Fat Bike elèctrica

Ben aviat disposarem a la botiga d'una fat bike elèctrica. És una bicicleta de la marca italiana Bottecchia a la qual muntarem un potent motor de 500W i una bateria de 14,5 Ah. Gràcies als seus descomunals pneumàtics de 4" d'ample i a la seva potència, és la màquina idònia per circular sobre la sorra o per la neu. Una fat bike súper ben equipada a un preu molt i molt competitiu.

Nota: les motors de més de 250W no estan autoritzats a circular per vies públiques.

 

Activitats 

eBici.cat al Circuit de Catalunya

Els propers 30 d'abril i 1 de maig se celebra al Circuit de Catalunya el cap de setmana ciclista BiCircuit. Durant tot el cap de setmana, les bicicletes substituiran el rugit dels motors de competició.

eBici.cat serà present a BiCircuit, amb un stand a la zona d'exposició i prova de bicis. Durant el festival oferirem un 5% de descompte en tots els productes en exposició.

A més, els propietaris de Brompton podeu participar a la prova del Campionat del Mónque se celebrarà dissabte a les 10h30. Els participants hauran de fer tres voltes al circuit  (14,1 km). I recordeu que és preceptiu vestir d'etiqueta: americana, camisa i corbata.

Inscripcions: https://www.bicircuit.cat/producto/inscripcion-brompton-wc-bicircuit/

I els aficionats a les elèctriques, la Marxa BTT que se celebra dissabte a les 9h accepta la participació d'ebikes. Hi haurà dos trams cronometrats, on és de preveure que les elèctriques quedin en posicions capdavanteres.

Inscripcions: https://www.bicircuit.cat/producto/inscripcion-marxa-btt-bicircuit/

 

 

Pujada Brompton als Angels

El passat 10 de març, Mou-te en Bici i eBici.cat vam organitzar la cinquena edició de la Pujada Brompton als Àngels. Va ser una experiència divertida, que els propers anys esperem repetir. Alguns ciclistes que pujaven als Àngels amb les seves bicis de carretera al·lucinaven en veure'ns passar!

 

 

Sortida Olot

El 17 d'abril fem una sortida al Carrilet d'Olot. Juntament amb Touring Catalonia i Bicis Catalunya, organitzem una sortida Olot-Girona. L'oferta era molt atractiva (15€ autocar fins a Olot i esmorzar), així que ja no queden places. Ara bé, si us podeu organitzar vosaltres mateixos el transport, hi esteu convidats. I si no, afanyeu-vos a reservar plaça per a l'edició de l'any que ve.

 

 

Seguirem organitzant activitats!