Un Nadal amb bici elèctrica

2016-12-12 17:23

Regals elèctrics per a aquestes festes: bicicletes, complements, passejades...

--Lapierre Overvolt: les elèctriques de muntanya més desitjades

Ja tenim a la botiga alguns dels models més desitjats de la temporada 2017. Lapierre amplia de forma espectacular la seva gamma d'elèctriques. La nova gamma està composada per 28, alguns dels quals baixen de preu.


 

La novetat més espectacular és la introducció en la seva gamma de quadres de carboni (Models Overvolt AM 700, Am 800 i AM 900+), amb preus a partir de 5.299 €. Els nous quadres de carboni no busquen la lleugeresa (perden una mica menys d'1 kg). L'aposta per aquest material parteix de la complexitat del disseny del quadre, gràcies al qual han aconseguit, baixant i traslladant la bateria cap enrere, un centre de gravetat més baix i retardat, el que fa que l'extra de pes d'una ebike no es noti en la seva manejabilitat, especialment en girs bruscos.

La nova gamma es distribueix en les següents subgammes:

--MTB. Amb models de ral·li, allmountain i enduro, amb la possibilitat de muntar motorització Yamaha o Bosch: HT (Yamaha) 500 i 700+, XC 300 (Yamaha) 400 + (Yamaha, 500 Wh) i 500 (Bosch), AM 400 (Yamaha), 500 + (Bosch), 600 (Bosch), 700 (Bosch) i els quadres de carboni 700, 800 i 900 i els models enduro SX 600 (Yamaha) i SX 800 (Bosch)

--Urban. Motor davanter en els models 100 i 200 i Bosch Active als 300 i 400

--Trekking. Motor davanter en el model 100 i Bosch en els 600 i 800 (possibilitat barra alta o baixa i de bateria de 400 o de 500 Wh)

--Cross. Motor Yamaha i possibilitat de barra alta o baixa. Models 400 i 800 (barra alta i barra baixa i bateria de 400 o 500 Wh)

--Shaper. Motors Bosch i models 400 i 800.

--Leisure. Motors Bosch i models Eden Park i Speed (velocitat màxima de 45 km / h).

Trobareu més informació aquí.

 

--Novetats Brompton 2017

Les Brompton 2017 (ja disponibles) arriben amb novetats destacades. La que més apreciaran els usuaris de Brompton és la maneta de canvi erognòmica que munten ara totes les bicicletes. 

La tradicional palanca situada sobre el manillar ha estat substituïda per un polsador sota el punys. La solució permet canvis de velocitats molt més ràpids.

Altres millores són la nova forma del manillar, els nous colors, els punys fàcils de posar i treure o l'opció de muntar un seient Brompton més ample.

Segona mà: posem a la venda la unitat de prova que hem tingut a la botiga l'últim any. Model M6L, colors vermell-blanc, tija llarga i extensió de tija. Està molt poc utilitzada (deu tenir uns 100 km). PVP: 1537€. La deixem per només 1200€ (garantia d'un any).

 

--Xec de regal de 100€ per la compra d'una Legend Ebikes

Tots els models Legend vénen amb un regal nadalenc: un cupó de 100€ que pots gastar en complements per a la teva bici o en hores de taller.

I si t'agraden els selfies, fes-te una foto amb la teva Legend, etiqueta amb el hashtag #cuponlegend i emporta't una tassa personalitzada amb la teva cara.

 

--Per Nadal, regala complements ciclistes

Tenim una àmplia gamma d'accessoris per regalar aquestes festes. Cascos i candaus Abus, cistelles, llums, seients de cuir Brooks, bosses Brompton...

O, per què no, vals de regal per gaudir d'una jornada amb les nostres bicis elèctriques de lloguer.

--Bicis elèctriques de lloguer

Vols gaudir d'una nova experiència? O potser t'estàs plantejant la compra d'una bici elèctrica i abans de fer-ho prefereixes provar?

Tenim una flota de bicicletes elèctriques de lloguer: models de passeig (Urban Biker Miami), plegables (Legend Siena), cross (Lapierre Overvolt Cross 400) i muntanya. A partir de 16€.

--Carrilet d'Olot i Girona-Sant Feliu

Vols fer el Carrilet o la via verda Girona-Sant Feliu? Nosaltres et portem! Servei de transfer: us portem fins a Olot en furgoneta i vosaltres torneu pedalejant fins a Girona. I si preferiu fer el recorregut Girona-Sant Feliu, nosaltres us recollim al final del recorregut i us tornem a casa.

Preu 70€ (fins a 8 persones i fins a 20 bicicletes). Imprescindible reserva prèvia.

--Taller Bosch

Taller especialitzat en reparació de bicicletes elèctriques.

Si ets propietari d'una ebike amb motor Bosch, et recomanem actualitzar el software de la teva bici de forma periòdica cada 6-12 mesos (en funció de l'ús).

I si ho desitges, electrifiquem la teva bicicleta convencional amb el kit que més et convingui (motor a la roda o motor central, bateries de 9 a 15 Ah).

Bones festes!