Bones i elèctriques festes!

2015-12-17 19:49

 

És Nadal, fes-te un regal!

Feia temps que hi pensaves però no t'atrevies a donar el pas. "Vols dir que no m'aniria bé una bicicleta elèctrica? -et preguntaves amb timidesa-. Per anar a la feina, per voltar per la ciutat sense l'estrés d'on aparcaré, per sortir a fer un volt el cap de setmana o per fer el Carrilet d'Olot". Jo què sé; cadascú té els seus motius.

El cert és que ho anaves posposant, fins que t'has decidit. Prou, t'has dit. D'aquest Nadal no passa. Em regalo una bici elèctrica. A mi i per a mi. Perquè m'ho mereixo i perquè ja està bé de pensar només en els demés. Tinc ganes de deixar-me portar, de pedalar sense presses i sense esforços innecessaris. Vull recórrer la ciutat al meu aire, deixar que l'aire m'acaroni la cara i estar en contacte amb tot el que m'envolta.

Està decidit: aquest Nadal em regalo una bici elèctrica!

 

Nova gamma Legend

Ja tenim a la botiga la nova gamma de bicicletes elèctriques Legend. La marca fa un gran salt endavant quant a qualitat.

Etna. És el model més novedós, una mountain bike plegable de doble suspensió amb la batería integrada dins del quadre, frens hidràulics, bones suspensions i tres opcions de bateria.

Siena. Una plegable amb roda de 24 polzades A cavall entre les de 20 i les de 26, reuneix el millor dels dos mons: la manejabilitat de la roda petita i l'estabilitat de la roda gran.

Monza. Hereva de la plegable més venuda aquest any a les botigues Biciclick, la nova Monza ha estat renovada de dalt a baix. Tres opcions de bateria, pneumàtics de perfil alt i port USB, per connectar el teu smartphone.

Milano. Tampoc la nova Milano té res a veure amb el model anterior. Ara du la bateria integrada dins del quadre i és més lleugera.

 
Abus, candaus de màxima seguretat

Una de les grans pors que fan dubtar a decidir-se a comprar una bicicleta elèctrica són els robatoris. Conscients d'aquesta realitat, eBici.cat incorpora els millors candaus i cadenats que es fabriquen actualment, Abus.

El fabricant alemany disposa de models d'alta seguretat pràcticament invulnerables amb els mitjans que acostumen a utilitzar els lladres. El plegable X Plus 6500 o el candau amb forma d'U X Plus 540 tenen la màxima puntuació de seguretat de la marca i compten amb fins a 15 homologacions europees diferents.

 

Brompton

La Brompton és la millor bicicleta plegable que es fabrica actualment. Es produeix a Londres de forma artesanal des de fa prop de quaranta anys, i en aquest temps la marca no ha deixat de millorar-la.

A la botiga tenim una àmplia gamma de colors i models disponibles, i t'oferim tot l'ampli catàleg de seients, bosses i complements Brompton perquè la personalitzis al teu gust.

 

Cursa de mitjans de transport

El passat 17 d'octubre ens van convidar a la Cursa de Mitjans de Transport que organitza Mou-te en bici. Es tractava de fer el trajecte entre Fornells i la Catedral de Girona tan ràpid com fos possible, sempre respectant les normes de circulació.

La bici elèctrica d'eBici.cat (una Benelli de trekking) va arribar en primer lloc, avantatjant en dos minuts la moto, i en alguns més a les altres bicicletes, el cotxe o els participants que anaven amb transport públic o a peu.

Tot i que l'itinerari no era l'idoni per a les seves característiques, la bici elèctrica va demostrar el competitiva que és en trajectes urbans.

 

eBicis de segona mà

Estem liquidant les bicicletes elèctriques eBici.cat que hem utilitzat els dos últims estius per a lloguer. Encara ens queden tres unitats. Preu: 499€.

 

I de lloguer

I si el que vols és llogar una bici elèctrica, tenim diferents unitats per llogar: de passeig, plegables, de trekking i de muntanya (una Lapierre Overvolt amb motor central Bosch).

 

Horari de Nadal

L'horari de la botiga durant les festes de Nadal serà l'habitual. L'única diferència serà el 5 de gener: tancarem a les 21h, per tal de facilitar la feina als Reis.

Dilluns-divendres: de 10 a 13h i de 16 a 20h

Dissabte de 10 a 13h