Qui som?

Sóc un enamorat de la bicicleta des de fa més de vint anys. Vaig començar a practicar mountain bike el 1990 i des de llavors he utilitzat la bicicleta com a vehicle per viatjar per tot el món, per desplaçar-me per la ciutat d'una forma àgil i agradable o per fer tranquil·les sortides de cap de setmana.

Dels meus viatges n'han sortit els llibres A la Xina amb bicicleta (en català edicions La Campana, 1997, i en castellà Ediciones B, 1998), Tot Cuba amb bicicleta (La Campana 1999 i Ediciones B 2000) i Per terres d'Al·là (Brau, 2006), i també he publicat la guia Barcelona amb bicicleta (Columna, 2005).

La bicicleta em fa sentir bé amb mi mateix i amb el meu entorn, i m'agradaria que molta més gent l'utilitzés. És així com vaig arribar a la conclusió que la bicicleta elèctrica podia ser la solució per a molta gent, com de fet ja està passant en països com Alemanya, Suïssa i Holanda. Les ebikes, o ebicis, amplien el ventall de persones que poden anar en bicicleta a pràcticament tota la població que tingui un estat de salut mitjanament saludable.

De manera que vaig muntar eBici.cat, una empresa amb seu a Girona especialitzada en la venda i lloguer de bicis elèctriques. Som distribuïdors de BULLS, KONA, RIESE & MÜLLER, WINORA i BROMPTON entre altres marques.També oferim lloguer de bicicletes elèctriques (per hores, dies o setmanes), tours per la ciutat de Girona i el Baix Empordà.

Gabriel Pernau

 

Veure mapa.