Rutes en bici elèctrica

Estàs pensant a fer una ruta en bicicleta per les Vies Verdes de Girona? Et proposem una opció diferent i divertida: fer-la en bici elèctrica.

Amb bici elèctrica no tindràs por a les distàncies ni al cansament. Tu decideixes l'esforç que fas.

eBici.cat treballa amb les millors agències de viatges cicloturistes, així que et podem oferir les millors rutes en bicicleta per la demarcació de Girona. Tria el tipus de viatge que desitges i nosaltres te'l servim. Et lloguem la bicicleta, si vols te l'anem a recollir al final del recorregut. Tu tries.

 

VIES VERDES-CARRILET D'OLOT

Les Vies Verdes de Girona Vies Verdes de Girona (Carrilet d'Olot i Carrilet de Sant Feliu) permeten pedalejar des de la zona volcànica de la Garrotxa fins al mar seguint un recorregut de gran bellesa paisatgística.

Les Vies Verdes són un trajecte ideal per fer amb família o amb un grup d'amics en un parell de dies.

L'itinerari és apte per a totes les edats i nivells de forma física. Té molt poc desnivell i ofereix una gran seguretat, ja que està completament segregat del trànsit de vehicles.

El primer tram discorre entre Olot i Girona (54 km), on es pot fer nit, i el segon surt de Girona i acaba arran de mar, a Sant Feliu de Guíxols (40 km), en ple cor de la Costa Brava.

 

RUTA DEL TER

Des de Girona, també pots fer el tram final de la Ruta del Ter, des de la ciutat fins a la desembocadura al terme municipal de Pals (53 km).

Per a d'altres rutes en bicicleta elèctrica per l'Empordà, la Costa Brava, Pla de l'Estany i el Ripollès, consulteu-nos.

 

eBici.cat col·labora amb