Confusió a l'hora de triar una ebike?

2015-04-28 12:51

A tots ens ha passat alguna vegada, sobretot en temes que no dominem. Sabem el producte que volem, però acabem immersos en una confusió total quan entrem a internet i comencem a comparar marques i especificacions tècniques. Una decisió de compra equivocada equival a perdre diners i ens aboca a acabar desenganyats amb el producte.

A l'hora de comprar una bicicleta elèctrica, és fonamental tenir un bon assessorament. Al mercat hi ha centenars de models diferents, cadascun amb les seves especificitats. I la majoria d'ells accessibles amb un simple click.

Necessitem tenir al costat un expert que ens ofereixi el millor assessorament sobre el tipus de bicicleta que millor s'adapta a les nostres necessitats. Per reduir al màxim les possibilitats de fer una compra equivocada, és fonamental saber, en primer lloc, per a què utilitzarem la bicicleta. La farem servir només per asfalt o també farem alguna incursió en pistes? Farem sortides de més de 40 quilòmetres? Vivim en un lloc amb grans desnivells?

En segon terme, hem de tenir en compte les nostres limitacions físiques (pesem més de 90 quilos o acostumem a patir dolors cervicals?), pensar en quin lloc la guardarem o si la podrem pujar al nostre pis, si la farem servir de nit o en dies de pluja, si la utilitzarem per anar a comprar o fer encàrrecs, si la compartirem amb altres membres de la família...

A eBici.cat-Biciclick Girona t'oferim un servei d'assessorament personalitzat per a què trobis la bicicleta elèctrica que necessites. Som membres de la cadena de botigues Biciclick, amb la qual cosa podràs triar entre més de 20 marques i centenars de models de muntanya, passeig, plegables i ultraplegables, fixies, carretera, trekking i high speed.

No volem vendre't la millor bici: volem que t'emportis la millor bici per a tu.