Ja és aquí el nou motor Shimano per a BTT

2016-04-29 11:56

Ja és aquí el nou motor Shimano per a BTT

Després d'anys d'espera, ja és aquí l'esperat motor Shimano per a MTB! Incorpora novetats mooolt interessants que el situen a l'alçada de Bosch, Yamaha o Brose, les millors motoritzacions del moment.
 
I tractant-se del primer fabricant mundial de components de bicicleta, ha estat dissenyat per acoblar-se a la perfecció amb els canvis Shimano.
El Shimano Steps MTB té un parell de 70 Nm, bateria gran (500Wh) i tres possibilitats de canvi, 10, 11 velocitats i electrònic (Di2), amb la possibilitat de regular alguns paràmetres del motor via Bluetooth.
A falta de conèixer-ne més detalls, podríem criticar el discret tamany de la pantalla, però si realment pots tenir tota la informació del motor al teu mòbil, ens sembla un gran avenç. Avui dia, la majoria utilitzem smartphones, així que pantalles gegants (i cares) com la Nyon de Bosch, són una despesa supèrflua.
El Shimano Steps MTB estarà disponible a partir de l'octubre en dos nivells d'acabats: XT o Deore.
No ho dubteu, ben aviat el veurem muntat en les bicis de les millors marques. I al marge d'això, és una gran notícia per al món de les ebikes. Significa l'aposta definitiva del fabricant japonès per un sector del món de la bicicleta que els darrers anys no para de créixer. En sentirem a parlar!