Kits: electrifica la teva bicicleta

2015-07-30 19:54

Munta un kit a la teva bicicleta

Tens una bicicleta i estàs pensant a muntar-li un kit elèctric? A eBici.cat-Biciclick Girona t'oferim dos kits de conversió perquè tu mateix puguis muntar a la teva mountain bike.

Convertir una bicicleta convencional en elèctrica és una operació fàcil i reversible. Només cal que siguis una mica manetes. Tu te'l muntes i si un dia te'n canses, ho desmuntes tot i tornes a tenir la bicicleta original.

El principal avantatge d'electrificar una bicicleta convencional és que parteixes de la bicicleta que tenies, amb la qual cosa estalvies diners, o que compres exactament la marca i model que vols, amb els frens, suspensions i canvis que més t'agraden, per després poder-la electrificar.

A més, hi ha la possibilitat de personalitzar el kit al teu gust, per exemple, posant una bateria amb més autonomia (més ampers).

A eBici.cat-Biciclick Girona tenim dos kits. El kit 1 inclou el motor ja muntat a la roda davantera de 26" i amb connector impermeable, la controladora, el panell digital (ofereix informació de càrrega de la batería, velocímetre, comptaquilòmetres...), les manetes de fre amb desconnexió del sistema elèctric, accelerador, sensor de pedaleig, carregador i dues possibilitats de bateria: la compacta (36v i 9Ah) i la portabidó (36v i 10,4Ah, amb més autonomia). La bateria compacta es munta a la tija del seient i la portabidó a l'espai reservat al bidó d'aigua.

Preu: 599€ (bateria compacta) i 629€ (bateria al portabidó).

El kit 3 és un motor central 8Fun de 250W de potència, El principal avantatge de situar el motor sota l'eix del pedalier és que manté centrat el pes de la bicicleta, a banda de la facilitat que suposa posar i treure les rodes, per exemple, a causa d'una punxada.

El motor central 8Fun té un preu de 655€. La bateria va muntada al lloc del portabidó i té un cost suplementari de 300€ (9 ampers) o de 345€ (10,4 ampers)