Lapierre presenta quatre noves ebikes: tres de MTB i una híbrida

2017-03-06 19:43

Lapierre presenta quatre noves ebikes: tres de MTB i una híbrida

L'evolució en el sector de les ebikes és tan ràpida que Lapierre acaba de presentar quatre models nous a mitjans de temporada: un model de trekking i tres de mountain bike amb rodes de 27,5 plus.

És un fet insòlit. Les marques presenten les seves noves gammes per l'any següent als voltants de l'estiu, abans o després. El sorprenent és que algun fabricant ho faci a primers de març, quan els models de l'any en curs fa poc temps que són als aparadors de les botigues o en alguns casos ni tan sols encara hi han arribat!

Però la competència és ferotge i marques tan dinàmiques com Lapierre, que segueixen amb atenció les preferències dels aficionats, són ràpides de reflexos per tal d'oferir als seus clients les bicis que millor s'ajusten a les seves necessitats.

I avui, les preferències en bicicletes de muntanya elèctriques tiren de forma decidida cap a les rodes amples. L'estandard 27,5 plus ofereix un nivell de seguretat i diversió superior a les amplades convencionals. Un pneumàtic de 2,7, o fins i tot 3,00 polzades, permet baixar molt ràpid, amb millor capacitat d'amortiguació i més seguretat sense a penes penalitzar en terreny pla o pujades.

La tendència és claríssima, i si fins ara Lapierre oferia 4 models en 27,5 plus, ara ja són set.

Aquests són els nous models:

 

--Lapierre AM 450+ (3799€)

Els nous models incorporen un nou quadre d'alumini, amb el tub horitzontal més pla, sense la característica gepa que incorporaven els models 2017. L'AM 450+ se situa entre els models AM 400 i AM 500. Porta motor Yamaha però bateria de 500Wh, cobertes Maxxis Rekon de 2,8 i forquilla Suntour Aion. Va dirigida al ciclista no especialment tècnic que busca una bici segura i fiable amb 150mm de recorregut de suspensió.

--Lapierre AM 650+ (4599€)

La Lapierre AM 650+ manté la mateixa estètica, suspensions i preu que l'AM 600, però gràcies a la nova geometria, ara resulta més agressiva en un ús all mountain i més accessible per a talles petites. I evidentment, amb rodes plus i cobertes Schwalbe Nobby Nic. A l'igual que l'AM 450+, estarà disponible en una talla més que fins ara, a l'incorporar la mida XL.

--Lapierre Carbon AM 600+ (4799€)

Lapierre democratitza la gamma Carbon elèctrica amb la nova AM 600+, que surt al mercat a un preu 500 euros més econòmica que la AM 700 Carbon. Equipa frens Deore M506, forquilla Suntour Aion de 150mm. I com les seves germanes, es beneficia de la posició bateria, molt més baixa que en les altres marques, de manera que baixa de forma notable el centre de gravetat.

--Lapierre Explorer (2899€)

Lapierre llança un model híbrid, una atractiva bicicleta que serveix per a tot, per rodar per pistes i camins en bon estat i per asfalt, però sense renunciar a la practicitat gràcies als parafangs, llums i portapaquets. Munta cobertes de muntanya d'1,95, motor Bosch Performance i bateria de 500Wh. Per gaudir de molts i molts quilòmetres d'assistència.

Tots els nous models estaran disponibles entre mitjans d'abril i principis de maig.