Per què comprar la teva ebike en una botiga especialitzada?

2019-07-11 16:57

Per què comprar la teva ebike en una botiga especialitzada?

A l’hora de comprar-te una bicicleta elèctrica, la primera pregunta que t’hauries de fer és on la compro? És una decisió fonamental, perquè en molts casos del lloc on compris l’ebike dependrà el grau de satisfacció que obtinguis de la nova muntura.

El primer consell que et podem donar és que no et deixis guiar només pel preu, perquè a la llarga en molts casos et sortirà més car. En conseqüència, evita comprar per internet.

A la Xarxa possiblement trobaràs ofertes que la botiga que tens més a prop no et podrà oferir. Però la botiga que tens més a prop et pot oferir molts altres avantatges que una web –impersonal, sovint amb la casa mare situada en un altre país- no té. Ens referim a servei, atenció personalitzada, fer-te un favor el dia que tinguis un problema. En definitiva, mimar-te.

A la botiga que tens més a prop si cal faran hores extres perquè, si el dia abans d’una sortida important tens una avaria, l’endemà tinguis la bici a punt. O fins i tot pot ser que te’n deixin una de substitució.

I si l’avaria és important i s’ha de tramitar una garantia, ells hi estaran a sobre. I com que et coneixen i volen que surtis content l’establiment, es desviuran perquè la marca resolgui el problema a la major brevetat possible.

Comprar una bicicleta convencional per internet és cada dia més habitual, però ens ho hauríem de pensar dos cops quan ens plantegem la compra d’una ebike. Tot i que des de les botigues especialitzades sempre diem als clients que una elèctrica no deixa de ser una bicicleta equipada amb un motor i una bateria, resulta evident que el conjunt és més complex.

Ja no són només les rodes, les suspensions, la transmissió, el quadre, la direcció o els frens que es poden trencar. Hi ha un conjunt motor-bateria-display que també estan subjectes als sotracs del camí. Qui millor coneixerà el motor Bosch o Brose de la teva bici serà el mecànic professional, no el teu amic manetes. I l’únic que podrà carregar-hi l’última actualització del software serà la botiga, que si els has comprat la bici quasi segur que t’ho faran de franc.

Què passarà el dia que tinguis una avaria i hagis d’enviar la bicicleta que has comprat per internet perquè te l’arreglin? En primer lloc et diran que la posis dins de la caixa on la vas rebre exactament igual com la vas rebre. Això implica desmuntar algunes peces i protegir el quadre i els components perquè no es facin malbé durant el transport. I no tothom sap fer-ho.

Val, ja ens hem entès. El millor lloc per comprar una ebike és una botiga física. I en quina botiga coneixeran millor el funcionament de la teva nova i flamant ebike? Doncs, evidentment, en una botiga especialitzada en ebikes. Ells només venen i reparen bicicletes elèctriques. Coneixen les virtuts de cadascuna de les marques que comercialitzen, però també els seus defectes. Així que el dia que es presenti algun problema, ells sabran com resoldre’l.

En les botigues especialitzades en ebikes com eBici.cat ens esforcem cada dia per estar al corrent del reguitzell de novetats que les marques de motors i bateries no paren de presentar. Som conscients que la nostra tasca no consisteix només a vendre bicicletes elèctriques, sinó també en fer que segueixin funcionant molt temps com quan eren noves. Ens agrada que els nostres clients surtin de la botiga amb el mateix somriure del primer dia. Per aquesta raó assistim als cursos de formació que periòdicament els fabricants de motors ens ofereixen.