Pujada als Àngels en Brompton

2016-03-01 19:29

Pujada als Àngels en Brompton

eBici.cat, distribuïdor Brompton a Girona, i Mou-te en Bici organizen la Pujada als Àngels en Brompton. La cita està oberta a tots els propietaris de Brompton que tinguin ganes de pedalar i passar-ho bé.

Per als que no sou de Girona, Els Àngels és l'ascensió mítica dels ciclistes gironins. En dies clars, des del santuari es veu perfectament el Pirineu i el Montseny, el mar i la plana de l'Empordà.

La cita és oberta a tots els bromptonmaníacs, vinguin d'on vinguin.

No es tracta d'una cita competitiva, ni tan sols d'una pedalada popular. Senzillament, d'un grup d'amics que es troben amb la intenció de compartir bons moments i de gaudir en bona companyia d'allò que més els agrada.

La inscripció és gratuïta, però per tal d'organitzar-nos millor, cal que ens truqueu al 607800188 per confirmar la vostra assistència.

La cita és el diumenge 13 de març a les 11 del matí. El punt de sortida és el Parc Tecnològic de la UdG i a partir d'allà, cap amunt, a pedalejar tranquils, de bon rotllo. Qui vulgui córrer que ens esperi dalt, que la resta anirem fent. Filosofia Brompton, vaja!

Un cop al santuari, qui vulgui pot esmorzar i en acabat, onze quilòmetres de baixadeta fins a Girona.

Ah, i si no tens Brompton, eBici.cat en té dues de lloguer (reserves al 607800188).

I per si hi ha imprevistos, tindrem una furgoneta d'assistència al principi de la pujada.