Riese & Müller: una nova marca premium al catàleg eBici.cat

2017-06-23 11:41

Riese & Müller: una nova marca premium al catàleg eBici.cat

La xarxa de botigues Biciclick incorporem Riese & Müller, un fabricant alemany de bicicletes elèctriques de categoria premium. Doble bateria, canvi Rohloff, bicis de passeig amb unes suspensions que ja voldrien moltes (però moltes!) bicis de muntanya, uns llums que et permetran circular de nit amb tota seguretat... Pura delikatessen!

Riese & Müller Delite Mountain doble bateria

 

Riese & Müller té una gamma de models molt originals que es destaca de la resta per l'altíssima qualitat dels seus components, un nivell d'acabats cuidadíssim i uns models d'allò més original.

Totes les seves ebikes equipen motors Bosch, amb la particularitat que els models Charger, Delite i Delite Mountain es poden adquirir equipats amb una doble bateria de 500 Wh. D'aquesta manera, es poden aconseguir autonomies que superen folgadament els 200 km. Una solució perfecta per als amants de les sortides llargues (però molt llarges!) i per als que volen oblidar-se del carregador durant uns quants dies.

Riese & Müller Charger GT Touring HS (high speed)

 

Riese & Müller Nevo Touring

 

Riese & Müller també ofereix models de passeig (Homage, Culture, Avenue) o plegables (Kendu) equipats amb un sistema de doble suspensió d'una qualitat superior al que proposen altres marques per als seus models de mountain bike, bicicletes amb roda de 20" per guardar-la en qualsevol racó o dues cargo bikes (Load i Packster) també amb motorització Bosch i, en el primer cas, amb doble suspensió.

Altres originalitats Riese & Müller: la majoria de models tenen una versió high speed (el motor empeny fins a 45 km/h), alguns models de passeig equipen la versió més potent del motor Bosch, el CX, o amb un candau de la màxima seguretat, l'Abus Bordo Plus. I fins i tot hi ha la possibilitat d'equipar el model escollit amb el mític canvi integrat Rohloff.

Riese & Müller Swing City

 

Per trobar l'ebike que més s'ajusta a les teves necessitats, visita la web de la marca (https://www.r-m.de/fr) i tria el teu model. Veuràs que dins de cada model hi ha diferents versions que es diferencien pel tipus motor, canvi, rodes, suspensions... Escull i ja només et quedarà escollir el color, la talla i si t'interessa alguna de les opcions que s'ofereixen.

I si tens cap dubte, truca'ns. Nosaltres t'assessorem.